miercuri, ianuarie 21, 2009

Shifoneatza te scapa de chinu' lu' Valentinu' !

La www.radio3net.ro, SHIFONEATZA te indeamna sa-i faci prietenei tale declaratia perfecta de dragoste, pe 14 februarie de Valentine's Day. Castiga pentru ea o rochie Diana Bobar Design si pantofi Coca Zaboloteanu. Trimite mail la shifoneatza@yahoo.com, inscrie-te in concurs cu numele si numarul de telefon. Vineri, 13 februarie, Eugen si Marius te vor suna si vor premia cea mai shifonata declaratie.


Cu totii am auzit de Diana Bobar,
tanarul designer care a avut parte de o ascensiune remarcabila in peisajul modei autohtone. O gramada din prietenele mele ii sunt cliente fidele. Ea a avut amabilitatea sa ofere castigatoarei concursului o rochie din ultima sa colectie. In curand voi scrie un articol dedicat Dianei, pana atunci o gasiti la www.sofashon.com



Si Coca Zaboloteanu pentru colectia D.B.D primavara-vara 2009.



Atentie! Pericol de... designer invizibil!!!!



In liceu aveam un profesor foarte talentat. El si-a incercat norocul si a participat cu schitele lui la un concurs organizat intr-o emisiune de profil, unde realizator este si acum un creator de moda foarte popular. Desi schitele sale erau fenomenale nu s-a numarat printre castigatori, nu mica o sa va fie mirarea atunci cand o sa aflati ca marele creator de moda i-a oferit profului o suma modica in schimbul schtelor sale. Pentru ce erau banii? Domnul profesor ar fii trebuit sa renunte la desenele sale care ar fii fost materializate sub semnatura realizatorul emisiunii, creator foarte bine cotat in Romania. Mi-am amintit de povestea asta si trebuie stiut ca... de multe ori ceea ce vedem pe podiumuri purtand semnatura unui designer celebru nu este creatia lui. Se pare ca in industria modei, din ultimii ani, conteaza cel mai mult sonoritatea numelui.
In trecut designerul avea rolul lui bine stabilit, iar o casa de moda nu exista fara el, in zilele noastre de cele mai multe ori singurul lucru pe care designerul (ex: Gaultier, Valentino etc.) il face este sa fie prezent la finalul defilarii.

marți, ianuarie 20, 2009

Inspira-te din Africa!!!






Dupa ce designeri au lansat si au relansat stilul vestimentar indian, anul acesta vom gasi prin magazine haine de inspiratie africana. Rochii usoare, lungi, din materiale racoritoare si viu colorate vor invada dulapurile fashion-istelor... Ramane in continuare sa asteptam propunerea lui Galliano ca si europencele sa-si lungeasca gatul cu ajutorul colierelor.

Sezonul asta suntem Sky - High





Sky- High Shoes ne fac pulsul sa bata din ce in ce mai tare, atat noua femeilor, dar mai ales, barbatiilor. Acest sezon este inchinat, asadar, tocurilor cat mai inalte cu platforma ascunsa. Trendsetterul Carrie Bradshow a facut cu mai mult timp inainte lobby pentru acest gen de pantof.
Iata si cateva modele p care le puteti gasi la www.pantofisenzationali.ro.

Kids Radio facut de copii, pentru copii!!!



Pe 18 decembrie s-a lansat oficial, Kids Radio. Postul public de radio on-line,Kids Radio îi aşteaptă pe cei mici la adresa de internet www.kidsradio.ro, unde pot găsi colecţia de poveşti pentru copii, canal de chat (kidsradio), blog Kids Radio (772 de useri înregistraţi şi activi) şi zonă de jocuri interactive. Emisia cu moderator a inceput in decembrie şi se adresează în special copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 14 ani. Pintre ştirile pe care cei mai mici dintre ascultători nu trebuie să le rateze se numără topul cântecelor de leagăn si in tara lui Bugitiu.