vineri, ianuarie 30, 2009

Trupa Evo la Sala de repetitii, numai la Radio3net, Florian Pittis





Sambata , 31 ianuarie 2009, veti putea auzi si vedea Trupa Evo la Sala de repetii realizata de Eugen Mihaescu ( trupa Krypton), pe www.radio3net.ro .


EvO s-a infiintat oficial in anul 2004, plecand de la idea abordarii stilului rock alternativ, capatand in timp si alte influente, din diverse zone cum ar fi metal si progressive. Numele trupei - EvO inseamna evolutie in si pentru muzica.

In toamna lui 2003, doi vechi prieteni, chitaristul Cosmin si bateristul Bogdan, au pus bazele trupei alaturi de Teodora Tanase – vocal. Au inceput repetitiile si primul concert al formatiei are loc in data de 24 februarie 2004, in Club A din Bucuresti, in cadrul Alternative Competition organizata de MTV Romania. Urmeaza o serie de concerte in mai multe cluburi bucurestene, precum si la festivalul Maraton Rock 2004.
De-a lungul timpului in EvO au cantat: Sebastian Dosoftei (bass / clape), Vladimir Pick (bass), Silviu Vasile (bass) si Horia Mocian (chitarist ritmic, keyboards, backing vocals), Alexandru Todoran (bass).
In prezent, membrii EvO sunt: Teodora Tanase – vocal, Cosmin Lupu – chitara, Robert Voicu - bass si Bogdan Iliescu – tobe.Incepand cu 2008, EvO lucreaza la primul album, participand in acelasi timp si la cateva festivaluri precum StudentFest si RockOutLoud.