marți, martie 03, 2009

Euro Channel lanseaza SECRETELE AFRODITEI


Secretele AFRODITEI,emisiune TV despre moda si stil, isi propune sa prezinte ideea de frumusete prin intermediul unor sfaturi si exemple care sa poata fi preluate de majoritatea telespectatorilor.
Inca din cele mai vechi timpuri atat femeile cat si barbatii au folosit diferite artificii si retete pentru infrumusetare. Ce si cat au evoluat lucrurile de atunci pana in zilele noastre?
Primim recomandari de ingrijire a corpului si a tenului din diferite surse. Echipa emisiunii “Secretele Afroditei” va sta de vorba si va afla, pentru tine, tot ceea ce este de aflat de la cei mai mari specialisti.
In materie de moda, ultimii ani au insemnat o lipsa totala de inhibitii care a scos la rampa tot felul de creatii, unele cuceritoare, altele de gust indoielnic. Canoanele de frumusete si de eleganta s-au schimbat de-a lungul timpului. Descopera alaturi de noi farmecul simplitatii, tendintele si legaturile tale cu moda.
Emisiunea este un manual de stil care nu va trimite, neapărat, spre brand-uri costisitoare, ci doar va sugera reguli simple de estetică. Emisiunea va fi difuzata pe Euro Channel, in fiecare marti si joi la orele 18:00.

Powered by