luni, iunie 01, 2009

Prietena mea, Alina Tanasa, la Cupcake!!!


Pe Alina Tanasa am cunoscut-o vara trecuta la o intalnire la care trebuia sa "punem tara la cale". Pe vremea aceea, Alina lucra ca PR pentru publicatia VIP, eu mai nou intrata in domeniu. Initial credeam ca voi sta la masa cu cine stie ce "balaur" menit ca sa ma intimideze si sa traseze clar linia dintre noi. Surpriza!!! Desi Alina lucra pentru o prestigioasa revista de la noi din tara era si este in continuare o fata deosebit de placuta. O prezenta agreabila , o fata frumoasa si inteligenta langa care poti ramane la povesti ore intregi fara sa schitezi nici cel mai mic gest de plictiseala... am urmarit-o pe Alina in tot timpul asta sigura fiind ca ascensiunea carierei ei este inevitabila. In seara asta cautand pe blogurile la care m-am abonat am dat peste ea si peste ...."Pornind initial la drum ca agentie de PR&Events, Cupcake ( Alina Tanasa si Diana Enciu) a prins curaj, culoare si savoare si s-a extins, creand un concept nou de 3 in 1: Cupcakery - prajiturele delicioase, Cupcake by Eugenia Enciu si Cupcake - agentia de Pr & Events." Cu aceasta ocazia voi posta si cateva din creatiile atelierului Eugeniei Enciu. Intrati si cumparati!!! :) Avem de toate...

Colectia a fost creata pentru femeia de 18-28 de ani, o femeie care vrea sa se simta bine in pielea ei, sexy, indrazneata si normal, in trend cu tot ceea ce misca in acest sezon primavara-vara.
“Am incercat sa insumez in fiecare produs, alaturi de fiica mea Diana Enciu, cate un detaliu care sa duca cu gandul la un cupcake – o prajitura delicioasa decorata in cel mai apetisant mod.”
Sacouri, rochii, volane, funde, t-shirt-uri toate colorate in nuante de galben, vernil, roz pal, gri si mov am ales sa defineasca colectia young “Cupcake” by Eugenia Enciua . Fetele care au dezvoltat conceptul Cupcake – Alina Tanasa si Diana Enciu. ;)
CONTACT: www.eugeniaenciu.ro;

diana.enciu@cupcake.ro;

atelier@eugeniaenciu.ro